Pentru unii, Elite Traveler's Top 101 Suites of the World va servi, probabil, drept un ghid de inspiratie pentru viitoarea lor vacanta. Dar pentru marea majoritate, aceasta lista contureaza imaginea unei lumi extravangante, de care nu vom profita, probabil, niciodata.

Geneva

Pentru 56.000 de dolari, cei care isi permit pot petrece o noapte la InterContinental din Geneva, cea mai scumpa camera a clasamentului.

Botezat Residence, acest apartament divizat in doua aripi si cu ferestre din tavan pana in podea, "planeza", practic, deasupra orasului.

El cuprinde, de asemenea, un mare salon, o biblioteca, o galerie de arta, o sala de masaj, dar si o sala de sport si o sauna, printre altele.

Londra

La W Hotel din Leicester Square in Londra se pot relaxa pe o canapea turnanta Chesterfield, adica pot transforma camera intr-un fel de club de noapte.

New York

Pentru un sejur somptuos intr-o camera cu nume de pietre pretioase, New York Palace propune un inel cu diamant conceput de bijutierul starurilr, Martin Katz, pentru orice rezervare la Jewel Suite.

Cu o suprafata de 465 metri patrati, ea se intinde pe trei niveluri incepand cu etajul 53 al hotelului. 

Dublin

Daca va place sa calatoriti inconjurat de multi prieteni sau daca aveti nevoie de mult spatiu, Straffan House este detinatia ideala: vila se desfasoara pe 3.160 metri patrati.

Cu mai mult de 10 camere, Straffan House dispune, de asemenea, de o piscina interioara, un spa, o crama cu vinuri si un bucatar sef.

35 de state

Pe lista elaborata de Elite Traveler figureaza 35 de state. Statele Unite conduc in acest top, cu 20 de hoteluri, urmate de China (10), Emiratele Arabe Unite (9), Mexic (6), Marea Britanie (6) si Elvetia (5).