1. "Piotr Veliki"

Crucisatorul Piotr Veliki, nava amiral a Flotei de nord a Marinei militare a Rusiei, este cea mai mare nava de lupta cu propulsie nucleara din lume. Principala ei misiune consta in distrugerea unor tinte pe de mare sau sol, contracararea atacurilor aeriene ale inamicului, asigurarea unei aparari complexe.

2. "Admiral Kuznetsov"

Portavionul "Admiral Kuznetsov" este, conform definitiei ruse un crucisator greu purtator de avioane. Intrata in serviciu in 1991, nava are misiunea de a sustine si proteja submarinele si avioanele strategice, echipate cu rachete conventionale si nucleare, nave de suprafata. Portavionul poate duse si deservi 28 de avioane si 24 de elicoptere. 

3. "Moskva"

Crucisatorul purtator de rachete "Moskva", nava amiral a Flotei din Marea Neagra, poate asigura aparare aeriana si poate acorda sustinere unitatilor de desant.

4. "Variag"

Crucisatorul purtator de rachete "Variag", nava amiral al Flotei din Oceanul Pacific, este "fratele" crucisatorului "Moskva". A fost executat dupa acelasi proiect si este echipat cu acelasi set de armament. Nava dezvolta o viteza de 60 de kilometri pe ora si are o autonomie de navigatie de 30 de zile.

5. "Nastoichivyi"

Distrugatorul "Nastoichivyi" sau "Sovremenny class destroyer", cum i se spune in NATO, este nava amiral a Flotei din Marea Baltica. El are rolul de a distruge tinte terestre, apararea aeriana si antinava.