Unele zvonuri se adeveresc. Asa s-a intamplat, spre exemplu, in cazul cuplului Melanie Griffith si Antonio Banderas, care si-a oficializat despartirea.

In schimb, Jennifer Anistor si Justin Theroux, despre care s-a scris ca ar fi pe punctul de a pune capat relatiei lor, au aparut in fata publicului mai indragostiti ca niciodata.

Exemplu urmat inclusiv de Channing Tatum (34 de ani) si Jenna Dewan (33 de ani), dupa ce tabloidul Star magazine a raspindit zvonul unei iminente despartiti a celor doi actori, parteneri in Sexy Dance.

"Este regretabil sa vezi cum publicatii precum Star Magazine scriu neadevaruri pentru a se vinde. Si e trist sa vezi cum unii incearca prin astfel de metode sa ne convinga ca sunt jurnalisti", a comentat un apropiat al cuplului.

Cul litere de o schioapa, Star Magazine a scris intr-un recent numar: "Channing&Jenna: Un divort soc de 50 de milioane de dolari". Autorul articolului afirma, printre altele, ca actorul nu inceteaza sa flirteze cu alte femei si ca s-ar fi mutat de acasa.

Fals. Channing si Jenna, care s-au casatorit in 2009 au sarbatoit la 11 iunie ziua de nastere a primului lor copil, micuta Everly, care a implinit 1 an. In plus, cei doi se straduiesc sa apara mereu impreuna.