Am îmbunătățit considerabil formula principalului nostru ciment la sac, Romcim, astfel încât să avem rezultate excelente pe trei direcții: rezistență, rapiditate și rezultat”, spune Sonia Artinian, Director General Lafarge România. ”Noul produs Lafarge are o productivitate mare, implicând un consum scăzut de ciment și permițând obținerea unui beton perfect omogen. Cu noua sa formulă, cimentul Romcim reduce la minim riscurile de fisurare și este ecologic, având o amprentă redusă de dioxid de carbon.”

Cimentul Romcim cu formula îmbunătățită este ambalat în saci de 40 de kg și poate fi folosit pentru diferite tipuri de lucrări, precum: fundaţii din beton şi beton armat, stâlpi, grinzi, planşee sau pereţi din beton armat, prefabricate mici,  alei sau trotuare - toate aplicațiile pentru construcția unei case durabile.

”Îmbunătățirea formulei cimentului nostru face parte dintr-o serie de măsuri care ne ajută să dăm un înțeles foarte concret viziunii companiei noastre - aceea de a clădi orașe mai bune”, explică Sonia Artinian. ”Pentru segmentul renovărilor și al proiectelor de construcții individuale, ne-am dorit să avem un produs accesibil și performant, cu un ambalaj care să se adreseze în aceeași măsură meșterilor, dar și beneficiarilor finali preocupați de clădirile pe care le realizează. Accesibilitatea nu se reflectă numai în preț, dar și în modul în care acest produs este prezentat, distribuit și promovat.”

Romcim cu noua formulă este deja disponibil la toate punctele de vânzare ale retailerilor și marilor magazine Do-It-Yourself din întreaga țară.