Pintul Albert va fi pentru tata pentru a treia oara. Pentru sotia lui, Charlene Wittstock, bebelusul pe care-l asteapta este insa primul copil. La inceputul anilor 2000, printul mostenitor a recunoscut ca are doi copii, fara drept la tron insa. Este vorba de Alexandre, nascut in august 2003 dintr-o relatie cu o insotitoare de zbor si de Jazmin Grace.

Jazmin este rezultatul unei povesti de dragoste dintre Albert de Monaco si o tanara americana, Tamara Rotolo, venita pe Coasta de Azur in 1991. Fetita a vazut lumina zilei la Palm Springs, de unde mama si fiica au plecat, ulterior, in California. 

Dar Albert al II-lea nu si-a uitat fiica, potrivit afirmatiilor sale."Am vazut-o, a venit sa ma vada la palat, totul e OK", a declatat el in iulie 2007 pentru Paris Match. In prezent studenta la Universitatea Fordham din New York, Jazmin are deja o diploma obtinuta in California si un premiu de excelenta in arta. 

Oriunde apare, Jazmin atrage privirile, aflandu-se mereu in centru atentiei ziaristilor. Dar tanara nu a raspuns niciodata intrebarilor presei, preferand discretia.

Zilele trecute, la New York, ea a participat la premiera fimului The Maze Runner. Intr-o tinuta sobra, de o eleganta calculata, Jazmin a zambit si s-a lasat fotografiata, dar a refuzat sa vorbeasca despre viata ei.