Potrivit WSJ, Jynwel Capital, fond de investiţii speculative cu sediul în Hong Kong, firmele de consultanţă gestionate de Jho Low, precum si o serie de structuri afiliate Guvernului din Abu Dhabi vor face în curând o ofertă directorilor de la Adidas. Citand surse anonime, cotidianul american sustine ca investitorii cred că rezultatele Reebok ar fi mai bune dacă firma ar fi gestionată independent.

Contactat de presa, Adidas, al doilea mare producător mondial de echipamente sportive după rivalul american Nike, a refuzat orice comentarii. Un raspuns evaziv a venit inclusiv din pratea Jynwel Capital: "Continuăm să evaluăm oportunităţile de investiţii deosebite pe plan global, dar nu comentăm zvonuri sau speculaţii".

WSJ afirma, totusi, ca investitorii doresc să acorde Reebok mai multă finanţare pentru lansarea de noi produse şi operaţiuni de marketing.

Grupul american Reebok a fost cumparat de Adidas in august 2005, pentru 3,8 miliarde de dolari. In ultimul timp se inregistreaza o scadere a vânzărilor.