Valoarea totală a activelor din portofoliul CITR este de peste 500 de milioane de euro, active grupate pe portal în trei categorii: bunuri imobile, bunuri mobile și afaceri la cheie.

”Portalul de vânzări al CITR oferă investitorilor o privire de ansamblu asupra posibilităților de investiții de pe piață. Mediul de afaceri este unul foarte dinamic, iar online-ul este unul dintre canalele de informare cele mai populare în prezent. La fel și investițiile în distressed, care sunt de maximă actualitate pentru investitori. Portalul îmbină și satisface nevoia de găsire rapidă a celor mai bune oportunități distressed. Este un instrument util de documentare și, totodată, poate fi primul pas spre o investiție profitabilă. Am dezvoltat un astfel de portal deoarece rolul nostru este de a ajuta companiile să redevină profitabile și, în același timp, să stingă datoriile pe care le au. În condițiile unei lipse puternice de capital pe piață, noi am reușit anul trecut să distribuim către creditori peste 62 milioane de euro. Credem ca portalul va ajuta la eficientizarea încă și mai mult a procesului de valorificare în cadrul procedurilor”, a declarat Andrei Cionca, asociat fondator Casa de Insolvență Transilvania.

Noul portal de vânzări este o legătură directă între investitori și vânzători oferind o multitudine de instrumente. Utilizatorii au posibilitatea de a găsi fiecare produs pe baza unor filtre ce permit căutări după subcategorie, localizare sau preț. Prin înregistrare și crearea unui cont, aceștia pot alcătui și o listă personală de produse și categorii de bunuri de interes. Astfel, vor primi notificări ori de câte ori pe site apar noi active de interes, disponibile la vânzare. Pentru a nu depăși termenele de înscriere la licitații, fiecare produs are evidențiată perioada până la care se mai pot depune dosarele.

Portalul de vânzări sales.citr.ro este activ de la începutul lunii martie și este actualizat constant cu noi produse ce urmează a fi vândute în cadrul procedurilor de insolvență administrate de Casa de Insolvență Transilvania.