Claudia Chiper a oferit de-a lungul timpului consultanta juridica in cadrul celor mai mari tranzactii financiare din portofoliul Wolf Theiss Romania, ce apartin unor clienti importanti precum Raiffeisen Bank International AG, Banca Comerciala Romana, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, International Finance Corporation, Unicredit, UniCredit Tiriac Bank, Intesa Sanpaolo, Vestas si Lukerg.


„Claudia Chiper este alaturi de Wolf Theiss Bucuresti de peste 7 ani, iar promovarea sa in functia de Counsel este o recunoastere fireasca a meritelor sale in dezvoltarea departamentului nostru de drept financiar-bancar. O dovada de profesionalism din partea sa este si modul in care a reusit sa coordoneze cu succes aspectele legale-financiare in proiectele unor clienti nationali şi internationali foarte importanti pe care ii avem. Claudia este un avocat activ, conectat la tot ce este nou in domeniul specializarii sale si ne bucura sa fie alaturi de noi in acest parcurs profesional pozitiv", a declarat Bryan Jardine, Managing Partner la Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG.


Claudia Chiper are o vasta experienta privind reglementarea dreptului romanesc,  legilor bancare si legilor pietelor de capital. Avocata este membra a Baroului Bucuresti si detine o diploma acreditata de Universitatea Queen Mary din Londra.


Odata cu promovarea Claudiei, Wolf Theiss Romania isi extinde echipa de drept financiar-bancar prin recrutarea Iulianei Ungureanu ca avocat asociat. Cu aproape 16 ani de experienta in domeniul juridic, din care 12 ani in domeniul financiar, Iuliana aduce un important aport de experienta echipei.


"Recrutarea Iulianei in echipa de drept financiar-bancar din Bucuresti este unul dintre pasii preconizati in strategia noastra de dezvoltare, care releva pe de o parte nevoia de a raspunde exigentelor clientilor nostri dar si a cresterii volumului de lucru si a numarului de tranzactii in care echipa Wolf Theiss Bucuresti este implicata. Am apreciat experienta Iulianei si impreuna cu restul colegilor speram sa continuam sa lucram la cele mai inalte standarde profesionale in domeniul juridic”, a declarat Claudia Chiper, Counsel Wolf Theiss.