Principalele beneficii ale platformei sunt flexibilitatea şi accesul la toţi şoferii disponibili în aplicaţia Clever Taxi, indiferent de dispeceratul la care sunt alocaţi. Acest lucru presupune utilizarea unei singure aplicaţii pentru consolidarea costurilor operaţionale şi a rapoartelor de activitate, precizeaza agerpres.

Utilizatorii vor putea plăti direct în aplicaţie, fără să mai fie nevoie să folosească vouchere fizice cu sume fixe. Clever Corporate facilitează accesul la mii de şoferi de la peste 50 de companii din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Braşov. Accesul angajaţilor în platformă se face prin mail sau număr de telefon, iar limitele de buget pot fi setate zilnic, lunar sau pe călătorie.

Platforma Clever Corporate asigură un sistem de administrare complex, oferind control asupra costurilor şi detalii despre activitatea fiecărui angajat. Compania poate seta limite de buget şi poate opta pentru a primi o singură factură cumulată la final de lună, fapt ce contribuie la eficientizarea operaţiunilor contabile. Serviciul generează rapoarte detaliate despre cursele efectuate şi costuri.

Serviciul se adresează companiilor care oferă angajaţilor transport urban decontat prin servicii de taxi, fiind util pentru afacerile cu program de lucru prelungit, precum şi antreprenorilor care călătoresc cu taxiul şi vor să-şi deconteze transportul sau companiilor ai căror angajaţi se deplasează în interes de serviciu.Cursele angajaţilor trebuie să fie făcute doar prin intermediul aplicaţiei Clever Taxi pentru a putea fi decontate de angajator.