Ce-au mai inscris in agenda de lucru membri acestui club select si invaluit in mister: dezbateri privind necesitatea prezentarii serialul britanic de televiziune Miranda Christmas, dar si alcatuirea listei exacte a raselor de caini, in denumirea carora se permite utilizarea terminatiei „doodle”.

Tom Booker, unul dintre participanti a declarat: „In fiecare an, cei mai influenti oameni ai planetei se aduna pentru a analiza chestiuni vitale precum noile nivele ale aplicatiei Angry Birds sau daca trebuie montate in livingurile vilelor din afara oraselor lustre de cristal. Si in fiecare an, opinia noastra publica este impiedicata sa participe la aceste dezbateri”, a spus Booker.

George Osborne, ministru de finante al Marii Britanii, prezent si el la conferinta, a comentat, la randul sau: „Cei care vorbesc despre spiritul conspirativ care domina intrunirile noastre nu inteleg, practic, totul foarte corect. Noi nu discutam subiecte care ar putea conduce la schimbari globale, cum ar fi, spre exemplu, trecerea iPhone-urilor intr-un diapazon cu culori mai aprinse sau dieta secreta pe care Jennifer Lawrence o tine in fiecare zi de marti.

Noi nu facem altceva decat sa dezbatem tot felul de chestiuni plictisitoare de genul crizei economice planificate, interzicerea preparatelor care incetinesc procesul de imbatranire sau acorduri secrete cu civilizatii extraterestre. Greu de crezut ca aceste teme vi se par interesante. A, si inca un detaliu – zvonurile potrivit carora liderii mondiali sunt niste soparle uriase mascate, sunt o mare minciuna. Bineinteles, daca nu il luam in calcul pe Peter Mandelson”, un influent politic al Partidului laburist.