Conform atenționărilor postate pe site-ul ANM, între orele 9,00 și 12,00, pe arii relativ extinse în județele Olt și Vâlcea și pe arii restrânse în județul Dolj, Gorj, inclusiv municipiile Slatina, Rm. Vâlcea, Craiova și Tg. Jiu se va semnala ceață, ce determină reducerea vizibilității local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri, fenomenul fiind asociat și cu burniță.

Ceață și burnița se vor semnala, până la ora 12,00, și în jumătatea de sud a județelor Argeș, Dâmbovița, Prahova și Buzău, iar local și în județele Brăila, Ialomița, Călărași, Giurgiu, Ilfov (inclusiv municipiul București), Teleorman, inclusiv drumurile naționale și europene aferente.

De asemenea, până la ora 11,15, în sudul județului Sibiu, mai ales pe Valea Oltului și zona de munte se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge și depăși la rafală 70-80 km/h.

Potrivit ANM, până la ora 11,05 în județul Alba inclusiv municipiul Alba Iulia, dar și pe arii restrânse în județele Sibiu și Mureș, precum și drumurile naționale și europene aferente se va semnala depunere de polei.