"Avem o singură problemă care va fi rezolvată de către Guvern - cei care lucrează în IT care aveau deja impozitul pe venit zero, dar sunt mai multe variante pe care colegii din guvern o să le propună şi în aşa fel încât firmele din IT să aibă avantaje în continuare. Impozitul zero rămâne. Salariile oricum nu le scad, se pune problema dacă firma cheltuieşte mai mult. Nu-s probleme", a declarat Dragnea.

El spune că s-a lucrat foarte mult cu specialişti la ordonanţa privind Codul fiscal şi nu vede de ce aceasta ar fi neconstituţională, aşa cum spun liberalii.
"S-a lucrat foarte mult la acest act normativ şi s-a analizat şi cu specialişti în drept constituţional şi în domeniul fiscalităţii şi în domeniul juridic. Nu văd de ce ar putea sa fie neconstituţională o astfel de ordonanţă", a adaugat liderul PSD.

In alta ordine de idei, Dragnea a confirmat că luni se va prezenta la DNA, dar nu a dat alte detalii. "Nu este nicio surpriză, am spus-o de la început că tot acel circ n-ar avea rost dacă eu n-aş fi chemat acolo. O să merg. Mâine. (n.r. luni). (...) Ce dosar? Ei, ce contează? Ca să fiu acolo", a spus Dragnea.

Întrebat în ce calitate se va prezenta la DNA şi dacă este vorba de un nou dosar, Dragnea a spus: "Ce contează? Ca să fiu acolo. La mine cred că se trece direct în faza a doua, nu ne jucăm". Potrivit liderului PSD, începerea urmării penale "s-ar putea să fie cam mult".