'În topul celor mai ofertante companii la momentul actual urmează Oracle, cu 56 anunţuri active pe Bucureşti. Oferind un mediu de lucru multicultural, limba engleză este o cerinţă obligatorie pentru majoritatea posturilor disponibile. Oracle oferă joburi şi pentru cunoscătorii de limba italiană, germană, franceză, portugheză, cehă, turcă, slovacă sau spaniolă pentru posturi ca: C# Developer, Renewals Sales, Product Reference Specialist, Database Specialist, Database Consultant, Web Producer, Senior Software Developer, HR System Analyst, Collections Analyst, Payroll Business Analyst. Compania HELLA recrutează în Timişoara, Craiova şi Lugoj, iar joburile disponibile (44 la număr) vizează preponderent candidaţi cu experienţă în IT sau inginerie. Pentru toate poziţiile, limba engleză este obligatorie. De asemenea, Honeywell caută peste 40 de candidaţi din domeniul economic/financiar/contabil sau cu experienţă în resurse umane, vânzări sau marketing, în oraşe ca Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara sau Lugoj', se arată în comunicatul preluat de agerpres.

Domeniul bancar este reprezentat de către BRD, aceştia recrutând momentan în numeroase oraşe din România: Bucureşti, Suceava, Sighişoara, Cluj-Napoca, Constanţa, Bacău, Sibiu, Bistriţa, Satu Mare, Oradea, Târgovişte. Printre posturile disponibile (39 la număr) se numără cele de consilieri (operaţiuni curente, suport remediere garanţii, juridic) dar şi cele manageriale (director grup retail, responsabil agenţie).

Pe locurile următoare ale topului se află LUGERA & Makler, companie aflată în căutarea candidaţilor pentru poziţii vacante (39) de: inginer, contabil, manager achiziţii, operator CNC în oraşe ca Turda, Câmpia-Turzii, Cluj Napoca, Braşov, Arad, Bucureşti, Timişoara sau Piteşti; Draexlmaier Romania, care are nevoie de peste 36 specialişti în domenii ca: economie, contabilitate, inginerie, resurse umane pentru sediile din Braşov, Hunedoara, Piteşti şi Timişoara; Grupul Renault Romania, care are 36 de posturi disponibile în Mioveni; Robert Bosch, care recrutează pentru sediul din Cluj şi Telekom - companie care recrutează preponderent în oraşe ca Braşov şi Bucureşti candidaţi cu experienţă în vânzări, telesales sau IT.A