Timpuri Noi, una dintre cele mai longevive trupe de rock româneşti, va susţine un concert pe 16 ianuarie, de la ora 21.00, în Hard Rock Café. La eveniment vor fi prezenţi invitaţi speciali ca "Luca", "Stere", "Adeline", "Victoria", "Vecina", "Verginica", "Rambo", "Catran" şi "Văru' Maftei".

De asemenea, formaţia Zdob şi Zdub va concerta pe 24 ianuarie, de la ora 22.00, în clubul Hard Rock Café din Capitală, pentru a marca Ziua Unirii Principatelor. Accesul se face de la ora 20.00, iar concertul începe la ora 22.00.

Elliphant, unul dintre cele mai noi nume ale underground-ului, vine la Bucureşti şi deschide seria de evenimente Deck Sounds, cea mai noua platformă destinată muzicii live, printr-un concert care va avea loc pe 25 ianuarie, în Atelierul de Producţie. Deck Sounds este cea mai nouă platformă muzicală destinată muzicii live şi este concepută special pentru a oferi tinerilor români acces la o serie de artişti străini care au reuşit să stârnească atenţia publicului din întreaga lume şi care nu ar trebui să lipsească în acest moment din playlist-ul celor care sunt la curent cu tot ce este nou în muzica indie şi electro.

Primul nume care deschide seria party-urilor Deck este Elliphant. Originară din Stockholm, Elliphant, pe numele real Ellinor Olovsdotter, a devenit cunoscută în aprilie 2012, odată cu lansarea single-ului "Tekkno Scene" ce a marcat debutul său pe scena suedeză. Stilul său extrem de aparte, un amestec de beat-uri îndrăzneţe pe ritmuri de indie electro şi dancehall pop şi influenţe jamaicane asumate, a fost rapid adoptat de londonezi, Elliphant devenind unul dintre cei mai exotici noi artişti ce intrau în playlist-urile cluburilor din Marea Britanie. În câteva luni, însă, piesele sale aveau să răsune şi dincolo de Ocean, odată cu semnarea unui contract cu Kemosabe Records - Sony Music Entertainment. Primul single lansat în Statele Unite ale Americii, "Music is Life", a fost urmat de un prim turneu pe continentul nord-american, muzica sa contagioasă câştigând tot mai multi adepţi.

Totodată, trupa Proconsul îşi invită fanii să înceapă anul 2014 în lumina reflectoarelor, motiv pentru care, în ultima zi a lunii ianuarie, a pregătit un spectacol inedit. Cei prezenţi la Hard Rock Café vor putea cânta alături de membrii trupei, pe parcursul unui segment de tip karaoke, dar vor asculta şi variante acustice ale celor mai îndrăgite hituri Proconsul. Evenimentul "Fii star cu Proconsul" va avea loc pe 31 ianuarie în Hard Rock Café, de la ora 22.00.

Lista concertelor lunii ianuarie în Bucureşti:

4 ianuarie

Neokhrome - Ageless Club (ora 20.00)

16 ianuarie

Timpuri Noi - Hard Rock Café (ora 21.00)

23 ianuarie

byron - Hard Rock Café (ora 21.00)

24 ianuarie

Zdob şi Zdub - Hard Rock Café (ora 22.00)

25 ianuarie

Neutron - Ageless Club

Elliphant - Atelierul de Producţie

28 ianuarie

Iced Earth - The Silver Church Club

31 ianuarie

Proconsul - Hard Rock Café (ora 22.00)