Preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Mişu Negriţoiu, a declarat, recent, vă la Euroins, situaţia se reglează, compania urmând un angajament de capitalizare şi că din punct de vedere al reclamaţii şi-a îmbunătăţit mult poziţia.

Potrivit unui raport al ASF, Euroins a înregistrat în primul semestru din acest an un număr de 524 petiţii unice, în scădere cu 42,10% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut când numărul acestora era de 905.

Euroins România este una dintre cele mai mari societăţi de asigurare din România. Societatea face parte din Euroins Insurance Group, unul dintre cele mai mari grupuri independente care operează în pieţele de asigurări din CEE şi SEE. Grupul operează în 7 ţări din regiune şi deţine o cotă de piaţă de aproximativ 7% în Bulgaria, România şi Macedonia, având peste 1.200 de angajaţi. Euroins Insurance Group este subsidiara Eurohold Bulgaria - companie bulgară, cu operaţiuni în CEE şi SEE concentrate pe servicii financiare non-bancare şi administrarea activelor.

Euroins Insurance Group oferă un portofoliu complet de produse de asigurări generale, de sănătate şi de viaţă, noteaza agerpres.