Poliţiştii români au pus în aplicare 8 mandate europene de arestare, au identificat 3 persoane semnalate ca dispărute şi au depistat 51 persoane ce erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară.
 
Totodată, pe teritoriul României, au fost identificate 24 de autoturisme care erau căutate de partenerii din Spaţiul Schengen pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cursul procedurilor penale, precum şi 2 documente emise de statele membre.
 
De asemenea, 58 de persoane căutate de autorităţile române au fost identificate de partenerii străini pe teritoriul lor, în urma schimbului de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R. 
 
Dintre acestea, 36 de persoane erau urmărite de Poliţia Română în baza unui mandat european de arestare, o persoană era semnalată ca fiind dispărută, iar 14 persoane erau căutate pentru participarea la o procedură judiciară. 
 
7 autovehicule, semnalate de autorităţile române în vederea indisponibilizării sau pentru a fi folosite ca probe în cursul procedurilor penale, au fost identificate în statele membre, precum şi 3 documente emise de România.