„PeliFilip a crescut sănătos și susținut și a atins obiectivul de a ajunge între primele case de avocatură din România. Performanțele noastre de top, în fiecare arie de specializare, sunt constant recunoscute de anuarele juridice internaționale, iar anul trecut această apreciere a luat forma prestigiosului premiu de excelență Firma de avocatură a anului în România din partea Chambers Europe.  Avem în continuare un potențial foarte ridicat de dezvoltare, iar planurile strategice, proiectele și inițiativele clienților noștri ne oferă permanent oportunități și provocări complexe. Astfel, ne propunem, pentru perioada următoare, să clădim mai departe pe atuurile care ne diferențiază în piață – o cultură a excelenței, colaborării și a implicării proactive și orientate spre rezultate, în proiecte și în relațiile cu clienții, a tuturor resurselor firmei, inclusiv la nivel de parteneri”, a declarat Cristina Filip, Managing Partner PeliFilip.

Francisc Peli va prelua atribuții de business development în cadrul firmei.
„PeliFilip este un rezervor uriaș de valori individuale și de talente.  Suntem hotărâți să acționăm în asemenea fel încât colegii noștri să aibă posibilități reale de a se dezvolta și de a-și desăvârși cariera alături de noi. Dincolo de oportunitățile profesionale pe care le generează, această abordare ne ajută să fim mai buni, mai uniți și mai stabili ca echipă, iar toate acestea se reflectă în calitatea asistenței pe care o asigurăm clienților noștri. Prin decizia anunțată astăzi, PeliFilip își demonstrează încă o dată unicitatea pe piața avocaturii din România. Arătăm că ne promovăm valorile și ne întărim capacitatea de a livra performanță pe termen lung, la vârful pieței de avocatură din România”, a adăugat Francisc Peli, Partener PeliFilip.
Conform noii structuri de organizare și conducere, departamentul de drept corporatist, fuziuni și achiziții va fi coordonat de Alexandru Bîrsan, departamentul de rezolvarea disputelor va fi coordonat de Cătălin Alexandru, departamentul de drept imobiliar va fi coordonat de Oana Bădărău, departamentul de drept bancar și financiar va fi coordonat de Carmen Peli, care va continua să conducă și practica de dreptul concurenței, practica de energie va fi coordonată de Alina Stancu Bîrsan, iar departamentul de drept comercial va fi coordonat de Ioan Dumitrașcu.