Depozitul a fost proiectat cu o înălţime utilă a halei de 12 metri, ce va permite clienţilor să beneficieze de mai mult spaţiu de depozitare sau de producţie, şi beneficiază de sisteme de izolaţie care cresc semnificativ nivelul de eficientă energetică. De asemenea, dispune de un sistem de iluminare artificială la interior şi exterior modernizat prin tehnologia Smart LED, precum şi de trape luminatoare situate în tavane, pentru a se asigura şi lumina naturală.

'Timişoara, dată fiind poziţia ei strategică din punct de vedere geografic precum şi nivelul de dezvoltare al infrastructurii, are o importantă foarte mare în dezvoltarea sectoarelor logistic şi industrial din România. Decizia noastră este de a ne consolida prezenţa în zonă', a declarat Ana Dumitrache, Country Head al CTP România, citata de agerpres.

Potrivit acesteia, planurile de dezvoltare ale CTP în zona de vest a ţării includ, în afara Timişoarei, oraşele Cluj-Napoca, Turda şi Deva.

CTP deţine CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,1 milioane de metri pătraţi de spaţii de clasa A, în peste 60 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator şi administrator de spaţii logistice şi industriale de clasa A, cu 615.000 de metri pătraţi suprafaţă închiriabilă situaţi în Arad, Bucureşti, Cluj-Napoca, Deva, Piteşti, Sibiu, Timişoara şi Turda.