Reiki este o metodă japoneză holistă, care vindecă trupul, mintea și spiritul, punând ordine în emoții, conform unei surse din anturajul solistei, citată de publicația britanică. În afara acestei metode, Christina Aguilera a recurs și la o dietă săracă în carbohidrați și a făcut și exerciții de yoga, relateaza Agerpres in pagina electronica.

"Dar metoda Reiki este cea care a ajutat-o să-și pună ordine în gânduri și i-a oferit disciplina necesară pentru a mânca sănătos și a putea să piardă în greutate. Christina urmează ședințe Reiki de trei ori pe săptămână", a precizat sursa citată.

Vedeta în vârstă de 32 de ani a precizat că se simte "proaspătă" din nou, după ce a pierdut în greutate și că metodele Reiki o ajută să-și găsească liniștea interioară, i-a pus ordine în viață și-i oferă posibilitatea de a-și petrece mai mult timp cu băiatul său de 5 ani, Max.

"În sfârșit am putut să fac o pauză și să-mi petrec mai mult timp cu băiatul meu... am putut să respir și să dispun de timp în afara carierei pentru a-mi face ordine în viață și pentru a reveni din nou proaspătă", a susținut ea.