La începutul lunii mai, un judecător i-a pus în vedere tinerei artiste că ar putea face închisoare dacă nu efectuează cele trei săptămâni de muncă în folosul comunităţii la care fusese condamnată. Vedeta efectuase până atunci numai nouă ore.

"Cred că şi-a îndeplinit cu succes obligaţia de a face muncă în folosul comunităţii", a apreciat procurorul de Santa Monica, Terry White.

Lindsay Lohan, care locuieşte la Londra, şi-a efectuat orele de muncă la un centru comunitar pentru copii din New York. Ea a fost condamnată în 2013 la 240 de ore de muncă în folosul comunităţii după un accident petrecut la 8 iunie 2012 la Santa Monica (la vest de Los Angeles). La poliţie, actriţa a declarat că nu ea se afla la volan.

Potrivit anchetei, Lindsay a minţit. Lohan a fost judecată pentru obstrucţionarea poliţiei, fals în declaraţii şi conducere imprudentă. Tribunalul a condamnat-o şi la 90 de zile de dezintoxicare şi la consultaţii psihiatrice timp de 18 luni, precum şi la doi ani de supraveghere. În luna februarie, vedeta a fost condamnată la 125 de ore în folosul comunităţii, judecătorul îndoindu-se că actriţa a îndeplinit condiţiile sentinţei pronunţate iniţial, scrie agerpres.