1. David si Victoria Beckham, 50 de milioane de dolari

I se spune Beckingham Palace si a fost cumparata de sotii Beckham la sfarsitul lunii noiembrie 2013. Vila, un imobil vechi, este situat in prestigiosul cartier londonez Kensington&Chelsea, a costat 30 milioane de lire sterline (aproximativ 70 de milioane de dolari). Noii proprietari intentioneaza sa investeasca alte 5-8 milioane de dolari in reamenajari. Vila, cu trei etaje, are o suprafata de 836 de metri patrati si cuprinde opt dormitoare, sapte bai, o sala de biliard cu un minibar, un salon de cosmetica, doua birouri, o bucatarie si o sufragerie, o camera de joaca, un spa, sala de sport si alte incaperi. Exista si o usa secreta sub forma de biblioteca si un tunel subteran, care se intinde pe intregul teritoriu al gradinii.

2. Taylor Swift, 17,75 milioane dolari.

In aprilie 2013, cantareata Taylor Swift si-a cumparat o casa in Watch Hill, statul Rhode Island, cu 17,75 milioane de dolari. Cele patru etaje ale imobilului insumeaza aproape 1000 de metri patrati. Vila numara 16 camere, din care opt dormitoare, 10 bai, un garaj pentru cinci masimi si altele. Bucataria este dotata inclusiv cu un frigider pentru vinuri si o lada frigorifica mobila. Livingul are vedere spre ocean.

3. Irving Azoff, 16,95 milioane de dolari.

Tot in aprilie anul trecut, Irving Zzoff, managerul cantaretei americane Christina Aguilera, a achizitionat o noua locuinta in Holmby Hills, un renumit cartier din Los Angeles. Vila are o suprafata de 900 metri patrati, sapte dormitoare, 10 bani, o sala de sport, o piscina, spa si camere pentru servitori. Casa este inconjurata de o gradina de 0,6 hectare. Inainte de a fi achzitionata de Azoff, vila, scoasa la vanzare in 2011, a costat 18,5 milioane de dolari.

4. Leonardo di Caprio, 14,5-15,5 milioane de dolari.

Actorul Leonardo di Caprio a cumparat unul dintre cinci apartamente ale unui bloc din cartierul new-yorkez Greenwitch Village. Presa tace in privinta pretului tranzactiei, dar se stie ca un aparatament costa acolo intre 14,5 si 15,5 milioane de dolari. In plus, imobilul dispune de un penthouse in valoare de 50 de milioane de dolari, cu terasa si lift separat, precum si de un apartament cu patru nivele si cinci dormitoare, al carui pret se ridica la 45 de milioane de dolari. La constructia cladirii a fost folosita tehnologie ecologica.

5. Gisele Bundchen si Tom Brady, 14 milioane de dolari

Supermodelul brazilian Gisele Bundchen si sotul ei Tom Brady, jucator de fotbal american, au devenit, in toamna anului trecut, proprietarii unui apartament care ocupa un etaj intreg al unui imobil din New York. Locuinta are o suprafata de peste 300 metri patrati si este situat la etajul 47. Are trei dorimitoare, fiecare cu baie proprie, precum si o bucatarie mare.