Printre proprietatile Donatellei Versace se numara Palazzo Versace, in Australia. Curand vor fi inaugurate alte doua hoteluri similare, in Dubai si Macao.

Hotelul Gwinganna Health Retreat este partial detinut de actorul Hugh Jackman.

Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones sunt coproprietarii statiunii de lux Ariel Sands din Insulele Bermude. E adevarat, locatia este acum inchisa pentru revonare, urmand sa-si redeschida portile in 2017.

Jucatorului de tenis Andy Murray ii apartine hotelul The Cromlix, amenajat intr-un fost castel datand din secolul al 19-lea.

Doritorii vor putea rezerva o camera la hotelul actorului Leonardo Di Caprio incepand din 2018, cand va fi inaugurat Blackador Caye, situat o pe insula care a costat 1,75 milioane de dolari.

Robert Redford a cumparat statiunea de schi Sundance din Muntii Timpanogos, din statul american Utah.

Amplasat pe teritoriul unei ferme din secolul al 19-lea, Mission Ranch Hotel apartine actorului Clint Eastwood. Oaspetii pot juca tenis pe un teren in aer liber, pot face sport intr-o sala special amenajata sau, pur si simplu, se pot plimba. Domeniul se intinde pe noua hectare.

Hotelul detinut de Richard Gere, The Bedford Post Inn, a fost construit inca din 1860 si este situat nu departe de New York.