Cunoscut pentru ecranizarea romanelor lui Dan Brown, "Codul lui Da Vinci" si "Angels and Demons", regizorul Ron Howard si-a vandut proprietatea din Armonk, statul New York, pentru 27,5 milioane de dolari.

Suprafata totala a vilei este de aproape 1.600 metri patrati. Imobilul dispune de sase dormitoare, noua bai, o piscina si o mica sala de teatru. 

In pret este inclusa, de asemenea, o casuta de oaspeti, un teren de tenis si un grajd.

Familia regizorului a cumparat terenul de aproximativ 13 hectare in 1991 si, in timp, a construit casa, apoi anexele si a amenajat parcul.

Cotidianul Wall Street Journal afirma ca Ron Howard a decis sa renunte la aceasta proprietate, considerand ca nu este un mediu potrivit pentru educatia celor patru copii ai sai.

In alta ordine de idei, publicatia Variety a anuntat ca Ron va realiza un film deocumentar despre legendara trupa Beatles, mai precis despre turneele acesteia din perioada 1950-1966.

Potrivit regizorului, fimul va cuprinde intre 12 si 20 de melodii din concerte. Dupa toate probabilitatile, filmul, la care Ron Howart va lucra inclusiv cu fostii membri ai grupului Beatles, Paul McCartney si Ringo Starr, va aparea pe marile ecrane spre sfarsitul anului viitor.