Kirkeby Mansion se intinde pe o suprafata de 2300 de metri patrati si este detinuta de miliardarul A. Jerrold Perenchio. Vila a servit drept decor pentru serialul de televiziune "The Beverly Hillbillies". Extrem de popular in anii 1960, filmul prezinta povestea unui femier din Arkansas, devenit miliardar gratie zacamintelor de petrol descoperite pe pamantul sau.

Conceput de arhitectul Sumner Spaulding in 1933, imobilul a fost in totalitate renovat de fostul proprietar in anii 1990. Lucrarile au fost incredintate designerului francez Henri Samuel, printre ai carui clienti figura inclusiv familia Rotschild sau creatorul de moda Valentino.

Fatada, inspirata din arhitectura neoclasica franceza a secolului al 18-lea, face nota discordanta cu vilele invecinate, mai moderne. In interior, casa detine, printre altele, o sala de bal, o sufragerie impresionanta, precum si o crama. Proprietatea este inconjurata de un teren imens, extins in ultimii 30 de ani la 10,3 hectare.

Revenim in vremurile noastre si pasim in acest adevarat castel al secolului vitezei si tehnologiei digitale. Proprietatea, scoasa la vanzare pentru 250 de milioane de dolari, dispune, pe 3.500 de metri patrati, de o pista de bowling, o sala de cinema, 21 de bai, doua apartamente, 10 camere si, printre altele, de o piscina de 25 de metri.