La acea data, Ellen a platit 40 de milioane de dolari. Cu o suprafata de aproape 1.100 de metri patrati, resedinta este situata Holmby Hills, una dintre cele mai exclusiviste zone din Los Angeles.

Vila numara 9 camere, are numeroase terase care dau spre o gradina dichisit aranjata. Imobilul a fost proiectat in 1949 de arhitectul Archibald Quincy Jones, care a incercat ceva deosebit pentru acele vremuri, adica o locuinta moderna, functionala, extrem de spatioasa si luminoasa, gratie ferestrelor extrem de mari.

Vila dispune, de asemenea, de o sala de sport, de o piscina de proportii impresionante, dar si de un teren de tenis. 

Cand Ellen DeGeneres, locul cinci in clasamentul Forbes al celor mai puternice personalitati, a cumparat resedinta, presa de specialitate a laudat gustul rafinat al omului de televiziune.

Dar, potrivit TMZ, vila a fost vanduta. Noul proprietar este, se pare, Sean Parker, cofondatorul Napster. Aceeasi sursa scrie ca Parker a fost pur si simplu fascinat de aceasta resedinta, pentru care a oferit 55 de milioane de dolari.

Propunere acceptata. Prin urmare, Ellen a castigat 15 milioane de dolari in numai cateva luni. Realizatoarea tv mai poseda, impreuna cu partenera ei de viata Portia de Rossi, un etaj intreg al unui imobil situat nu departe de Beverly Hills, apartament achizitonat cu 16 milioane de dolari, precum si o resedinta la Santa Barbara.