Vila este situata in Montecito si are o suprafata de 930 metri patrati. "Este unul dintre cele mai scumpe zone din California", a precizat agentul care se ocupa de vanzarea imobilului.

Constructia, de un rafinament studiat, este amplasata pe un domeniu care se intinde pe aproape 10 hectare, impartite in numeroase gradini.

Vila El Fureidis, care in traducere inseamna "Paradisul tropical" este una dintre cele mai vechi din California si o istorie colorata. Casa a fost construita in 1906 dupa schitele arhitectului Bertram Goodhue, cunoscut mai degraba pentru bisericile lui, muzeze si monumente, la cererea lui James Waldron Gillespie.

In cautarea inspiratiei, cei doi au pornit intr-o calatorie in Europa si regiunea mediteraneana, strabatand sute de kilometri. Asa s-a nascut conceptul unei vile in stil roman cu gradini persane.

Inainte ca filmarile la Scarface sa inceapa, domeniul a servit drept loc ideal pentru organizarea de petreceri de mare lux. In plus, aici au poposit, de-a lungul timpului, locuit laureatul Premiului Nobel, Thomas Mann, Albert Eistein, Charles Chaplin, Winston Churchill sau John F. Kennedy.