Cântăreţul britanic Phil Collins a cumpărat cu 33 de milioane de dolari vila din Miami Beach (Florida, SUA) care i-a aparţinut până în 2005 vedetei pop de origine hispanică Jennifer Lopez şi pe care aceasta o vânduse atunci cu 13,9 milioane de dolari, scrie agerpres.

Vila cumpărată de cântăreţul şi bateristul britanic a fost construită în 1929 şi are 7 camere, 11 băi, un ponton şi o piscină. În această zonă din Miami Beach a locuit şi cântăreţul portorican Ricky Martin, care în 2012 şi-a vândut proprietatea cu suma de 10,6 milioane de dolari.

Phil Collins, cunoscut pentru hituri precum 'Sussudio' şi 'Another Day in Paradise' îl va avea ca vecin la noua sa locuinţă pe Barry Gibb, fostul membru al trupei Bee Gees.

'O vânzare de asemenea amploare, care depăşeşte pragul de 30 milioane de dolari, demonstrează cât de atractivă este Miami Beach pentru cumpărătorii din SUA şi din întreaga lume' , a declarat Nelson González, de la agenţia imobiliară EWM Realty/Christie's International Real Estate.

Vila, construită de-a lungul unui canal interoceanic, are o cramă, o bucătărie de vară, un ascensor, un bar şi o terasă deschisă.