"Sincer, nu stiu ce salariu am. Cum ii primesc, banii ii transfer intr-un cont. Nici macar nu-i numar", a raspuns Putin la prima intrebare. Printre altele, el a afirmat ca nu stie cu cat este remunerat Igor Secin, seful companiei Rosneft.

"Nu, nu stiu. Stiu doar ca angajatii marilor noastre companii au niste salarii foarte frumoase", a subliniat Vladimir Putin.

In ceea ce priveste viata personala, liderul de la Kremlin a declarat ca nu are nici un fel de probleme. El a spus ca a ramas in relatii foarte bune cu fosta sotie, Liudmila. Cei doi se intalnesc de fiecare data cand programul de lucru ii permite lui Putin acest lucru.

In context, Putin a redat o discutie purtata, la un moment dat, cu un prieten european, dornic sa afle daca in viata lui Putin exista o persoana iubita. "Au crezut, probabil, ca m-am salbaticit de tot", a glumit Putin.

"Ma intreaba, exista iubire in viata ta? In ce sens, il intreb eu. Iubesti pe cineva? Ii raspuns, da. Te iubeste cineva? Da, ii spun", a redat Putin dialogul respectiv, aratand ca, dupa ultima republica, interlocutorul lui a oftat usurat si "a dat pe gat un pahar cu vodca".