“Considerăm că este  o oportunitate pentru  noi și pentru partenerii noștri  din rețea să compensăm prin aceste carduri  privilegiile parlamentarilor  în cazul în care ele vor fi diminuate. Avem pregătite  carduri nominale pentru fiecare dintre cei 550 de parlamentari”, spune Andrei Duică,  directorul de vânzări  al CoolBuy Club.  “Îi invităm pe membrii Parlamentului la sediul nostru pentru a intra în posesia cardului Privilege Limited”, adaugă Duică.

Dacă în prezent, parlamentarii încă se bucură de maşină cu şofer la scară, hotel de lux sau chirie plătite de stat și diverse alte servicii, cu cardul Privilege de la CoolBuy nu numai că nu vor simți lipsa acestora în cazul în care le vor fi limitate, ci se vor bucura de mult mai multe privilegii.

Despre Card Privilege trebuie spus că este mai mult decât o colecție de carduri de fidelitate sau carduri bancare premium, deoarece cu el posesorul poate accesa orice fel de serviciu sau produs începând de la saloane de înfrumusețare , săli de fitness sau serviciu de tractare a automobilului până la vacanțe exotice, branduri de lux,  acces la evenimente exclusiviste,  mașină la scară sau chiar la schimb oriunde în țară în cazul unei defecțiuni a autovehiculului. 

Lansat în noiembrie anul trecut, CoolBuy Club este un club privat, exclusivist, ai cărui membri beneficiază de servicii premium incluse și privilegii în rețeaua de parteneri. CoolBuy Club este un proiect al COOLBUY, companie înființată în 2010 de un grup de entuziaști în marketing, online și software.

Cardul Privilege de la CoolBuy Club este, din decembrie, cardul celor privilegiați și va avea două variante: Card Privilege - vor fi disponibile 50.000 de carduri, care se adresează în primul rând “middle managementului” din companii și Limited Edition - o ediție cu doar 5.000 de carduri, dedicată în special “top managerilor” și antreprenorilor de succes. Cele două carduri sunt comercializate la prețul de 149, respectiv 499 RON.