O nouă ispravă demnă de brandul MINI s-a petrecut la Londra, unde o echipă de gimnaste din East Sussex, a doborât două recorduri din Guinness World Records, cu cel mai mare număr de oameni care au încăput în habitaclul unei versiuni clasice Mini şi a unui model MINI din gama 2012.

În Potters Fields Park din Londra, 28 de tinere, care au demonstrat o mare flexibilitate, şi-au făcut loc într-un MINI Hatch cu ocazia celei de-a opta reuniuni anuale Guinness World Records Day. Echipa a doborât vechiul record de 27 de persoane, deţinut tot de ea şi stabilit anul trecut la Eastbourne.

Sporitvele au utilizat la maximum orice spaţiu disponibil în MINI, inclusiv bordul, spaţiul pentru picioare, ba chiar au reuşit să plaseze patru persoane şi în portbagaj.

 

În prezent, peste 400.000 de oameni din jurul lumii au luat parte la evenimentele de stabilire a recordurilor cu ocazia celei de-a opta ediţii Guinness World Records Day, care celebrează ziua din 2004 când Guinness World Records a devenit cea mai bine vândută carte din lume, pentru care se plătesc drepturi de autor.