"t.A.T.u. participa la deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci pe 7 februarie 2014 - anunta pagina de Facebook a formatiei. - In curând, Julia si Lena vor merge la Soci, unde deja au loc repetițiile pentru spectacolul de deshidere".

Reamintim că Jocurile Olimpice actuale vor fi vizionate de mai mult de patru miliarde de oameni, ceea ce reprezinta aproximativ 2/3 din populația lumii. Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă va avea loc pe 7 februarie 2014 și va începe la ora 20.14 (ora Moscovei, 18.14 - ora Bucurestiului), ora de incepere simbolizand anul primelor Jocuri Olimpice de Iarna din Rusia.

Ceremonia de deschidere va avea loc la Stadionul Olimpic "Fischt" și va dura aproximativ trei ore. In total, la ceremoniile de deschidere și închidere vor participa 3.000 de artisti.

Solistele trupei Tatu sunt Julia Volkova și Elena Katina. Grupul pop s-a bucurat de o popularitate imensă în întreaga lume. Single-lul lor de debut în limba engleză "All the Things She Said" a devenit unul dintre cele mai de succes și a condus cele mai importante topuri muzicale din întreaga lume.

Fetele au creat cu atenție imaginea de grup homosexual, inclusiv gratie unora dintre piese. Ulterior insa s-a dovedit că orientarea sexuală a celor doua soliste este cat se poate de tradițională.

Jocurile Olimpice de la Soci sunt boicotate de unii politicieni care condamna așa-numita lege "anti-gay" din Rusia. Pana in prezent, au refuzat participarea la Jocuri președintele Germaniei Joachim Gauck, care este susținut de celebra biatlonista germană Magdalena Neuner. Nu va veni la Soci nici președintele francez, Francois Hollande.