Benjamin Millepied, coregraf foarte apreciat în Franţa şi soţ al celebrei actriţe Natalie Portman, a fost ales de Opera din Paris pentru a direcționa prestigiosul ei Balet. “Nu este foarte complicat, vom trăi la Paris” a declarat coregraful, în vârstă de 35 de ani. El a apărut în lumina reflectoarelor odată cu pelicula "Black Swan" dar şi datorită căsătoriei, din august, anul trecut, cu protagonista aceluiaşi film, Natalie Portman.

“Este o șansă într-o viață de a trăi la Paris, pentru noi, pentru că sunt 20 de ani de când locuim la New York şi suntem încântaţi de experiența care ne așteaptă”, a adăugat el.

Întrebat despre problemele potențiale care ar veni odată cu deplasările soţiei sale între Europa şi America, Benjamin Millepied a precizat că soţia lui s-ar putea concentra mai mult asupra proiectelor europene.

La vârsta de 12 ani, Natalie Portman debuta pe marele ecran, în pelicula lui Luc Besson, “Leon”.
În 2011, Portman a primit Oscarul pentru cea mai bună actriță în rol principal, pentru interpretarea din “Black Swan”, al cărui director artistic a fost Millepied. Aşa s-au ţi cunoscut cei doi, care au deja un fiu împreună.