"Nu autostrada va determina viitorul Dacia. Autostrada este un subiect important, dar Dacia poate să trăiască şi mai poate să aştepte câţiva ani, cât mai puţin posibil, pentru ca autostrada să fie făcută. Dar este sigur că în ziua în care se va întâmpla, asta ne va permite să câştigăm câteva ore (...) pentru a ajunge la frontieră, ceea ce va fi un element de fluiditate şi de competitivitate, care va fi important pentru noi", a declarat Maure la festivităţile prilejuite de aniversarea a 10 ani de la deschiderea Centrului Internaţional Logistic (AILN) al Dacia de la Mioveni.

Precizarea a fost făcută după ce deputatul PSD Mircea Drăghici, consilier onorific al premierului pe probleme legate de industria auto şi transporturi, a transmis mesajul lui Victor Ponta, mentioneaza agerpres.

"Autostrada Piteşti-Sibiu este pe locul întâi în Master-Planul de Transport. Ştiu că au fost unele îngrijorări ale angajaţilor, că reprezentanţi ai conducerii Dacia Renault au transmis anumite semnale. Eu (...) susţin în continuare autostrada Piteşti-Sibiu", se preciza în mesajul premierului, transmis de Mircea Drăghici.