'Dacia Plant trece printr-un proces general de modernizare care este în linie cu dinamismul pieţei de suplimente alimentare şi care anticipează tendinţele din domeniu. Am crescut calitatea produselor prin atenta selecţie a ingredientelor utilizate şi astfel am adăugat în ultima perioadă în portofoliul de produse sortimente majoritar din categoria premium. Odată cu aceste investiţii, preocuparea noastră de bază este consumatorul, nevoile lui şi modul în care putem să transferăm către el toate cunoştinţele acumulate din experienţa noastră fitoterapeutică', a declarat Liviu Ungureanu, director general Dacia Plant.

Potrivit reprezentanţilor companiei, noua secţie va avea o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi şi va fi construită după cele mai noi norme de siguranţă şi calitate. Vechea secţie va fi renovată şi va funcţiona ca depozit intermediar pentru secţia de comprimate, pentru fluidizarea şi accelerarea lanţului de distribuţie.

'Pe plan intern am mărit structura echipei de vânzări pentru a răspunde într-un mod cât mai eficient nevoilor clienţilor şi partenerilor noştri. Pe plan extern avem deja parteneriate consacrate cu firme din Republica Moldova, Italia şi Franţa, iar un proiect special îl constituie zona Orientului Mijlociu unde avem un parteneriat de distribuţie cu o companie din Kuweit', a afirmat Radu Matei, director vânzări Dacia Plant, relateaza agerpres.

Dacia Plant este o companie românească care produce peste 250 de tipuri de comprimate, tincturi, pulberi şi siropuri bazate pe plante şi extracte standardizate.