'Cu această investiție de extindere, Star Transmission, dar mai ales oamenii din această regiune a României, pot privi de asemenea cu bucurie și încredere spre viitor. Ceea ce se naște aici are o rezonanță ce trece dincolo de proiectul nemijlocit din Sebeș. Marca de talie mondială Daimler arată, manifestă încredere în locația numită România și prin aceasta avem încă un reper important pentru relațiile economice germano-române', a spus ambasadorul.

Werner Hans Lauk a apreciat că punerea pietrei de temelie la noua unitate este o promisiune pentru viitor.

'Daimler și STC au demonstrat deja că sunt pregătiți să acționeze și în favoarea societății și a economiei românești, dincolo de angajamentul luat economic și antreprenorial. Ei sunt dispuși, ca de altfel și multe alte companii germane în România, să fie investitori durabili și buni membri ai economiei și societății românești', a menționat ambasadorul german.

Diplomatul a apreciat că această așezare a pietrei de temelie a noii unități de la Sebeș este o foarte bună expresie a relațiilor economice germano-române, informeaza Agerpres in pagina electronica.

'Guvernul federal german, dar mai ales economia germană apreciază într-un înalt grad aceste activități de aici, activități care vor avea efecte pozitive atât asupra culturii și societății, cât și asupra economiei. Așezarea pietrei de temelie este un eveniment cu rezonanță multifațetată. Pentru concernul Daimler și STC, pentru județul Alba și populația sa, pentru Sebeș, dar și pentru sistemul educațional românesc și pentru relațiile economice germano-române care, în totalitatea lor, sunt consolidate prin acestea", a spus diplomatul.