Cu siguranta, cei care au fost in Turcia, au descoperit cu mare placere ca romanii sunt intampinati cu multa afectiune de turci, multumita lui Hagi, cel care ani de zile a jucat si a antrenat la Galatasaray, una dintre echipele ce vor performa duminica in finala transmisa de postul de sport al trustului Intact.

N-a facut exceptie nici Dan Negru, aflat pentru niste filmari in Istanbul. Fan declarat al fotbalului din Turcia,  prezentatorul show-ului ANTENEI 1”Te pui cu blondele”, si-a achizitionat cu mare greutate  bilete la derby-ul  Fenerbahce- Trabzonspor.

In drum spre stadion, din cauza traficului infernal, dar si pentru ca orasul Istanbul  are multe stradutelor intortocheate, Dan Negru s-a ratacit. Speriat ca nu va timp sa prinda inceputul meciului, vedeta de la “Te pui cu blondele” a cerut ajutorul unei  patrule de politie aflate in apropiere. Dupa  zeci de minute bune de explicat in engleza, franceza, italiana si gesticulat pana la febra musculara, Dan Negru a realizat ca avea sa piarda nu numai inceputul meciului asa cum s-a gandit initial ci chiar toata partida pentru ca politistii pareau ca nu inteleg absolut nimic.

Salvarea lui a venit in momentul in care unul dintre ofiteri  a observat   in masina vedetei Antena 1 o fotografie a acestuia alaturi de marele fotbalist Gheorghe Hagi, adorat si ridicat la rang de rege de catre toti suporterii turci. Atitudinea patrulei  fata de Dan s-a schimbat complet din acel moment, l-au  imbratisat, aclamat  si chiar l-au condus pe Dan  pana la intrarea in stadion.