''Ce faci cu preşedintele ales 9 luni'? Îi dai un cerc cu care să dea rotocoale în jurul Cotroceniului?', a întrebat ieri domnul Băsescu, panicat că mandatul i s-ar putea reduce cu câteva luni. Iată o altă întrebare: 'Dar ce faci cu preşedintele demis încă 20 de luni? Îl laşi în continuare să se ascundă în curtea Cotroceniului?' Probabil că Traian Băsescu nu va răspunde acestei întrebări. Subiectul referendumului la care a fost demis de 7, milioane de români este tabu pentru domnia sa. Memoria de scurtă durată îi joacă feste. Îşi aminteşte de referendumul din 2009, dar de cel din 2012 a uitat cu desăvârşire', susţine Dan Voiculescu joi într-o postare pe blogul personal.

Potrivit acestuia, dincolo de problemele 'de memorie' ale şefului statului, întrebarea care se pune este 'de ce se agaţă acest domn de un mandat pe care, de fapt, l-a pierdut deja?'.

'Ce îl sperie atât de tare încât acceptă ruşinea statutului de 'preşedinte-demis', 'preşedinte-umbră'? Oricum ai număra, din iunie până în decembrie nu sunt mai mult de 7 luni. Domnului Băsescu i-au ieşit 9. Cât de mare e frica la Cotroceni?', scrie preşedintele fondator al PC pe blog.