Centrul de tehnologie este operaţional din ianuarie 2014 şi va crea până la 500 de locuri de muncă în domeniul IT&C până în 2016. Acesta dezvoltă soluţii software de cel mai înalt nivel pentru operaţiunile globale ale băncii şi reprezintă o platformă pentru ingineri software cu nivel înalt de pregătire, au precizat reprezentanţi ai companiei.

Cu o echipă care depăşeşte în prezent 300 de specialişti IT&C, DB Global Technology îşi extinde sediul cu peste 700 metri pătraţi de spaţii de lucru şi creative.

DB Global Technology îşi propune să îşi extindă echipa cu încă 200 de specialişti până în 2016, cu precădere în domenii precum quality assurance, software development, project management, IT architecture, functional/business analysis.

Deutsche Bank este una dintre cele mai importante bănci germane, câştigând în mod repetat distincţia de 'cea mai importantă bancă' în Europa Centrală şi de Est. Deutsche Bank este prezentă pe piaţa din România din anul 1998, oferind produse şi soluţii personalizate pentru Corporate, Investment şi Transaction Banking, pentru clienţi corporativi şi instituţionali, precum şi servicii de Private Wealth Management pentru clienţii persoane fizice, mentioneaza agerpres.