“Extraterestrii ne vad un fel de idioti, niste creaturi subdezvoltate”, afirma, spre exemplu, Serghei Smirnov. Faptul ca ei nu au intrat in legatura cu noi denota infantilitatea “inteligentei noastre cosmice”, crede specialistul rus. Intrebat, la o conferinta de presa, cum arata acesti extraterestrii, Smirnov a afirmat, pe un ton cat se poate de serios, ca martienii cu siguranta seamana cu fotbalistul rus Arshavin dupa antrenamentele lui din Marea Britanie.

Omul de stiinta nu exclude, de asemenea, posibilitatea ca reprezintantii altor planete s-au separat de Terra cu “un fel de ecran special care protejeaza intreg Universul”. Un ecran care impiedica, de altfel, orice comunicare cu oamenii. In acelasi tim, afirma Smirnov, extraterestrii trimit avertismente locuitorilor altor planete, atragandu-le atentia ca oamenii sunt periculosi, iar toate cunostintele care le vor fi incredintate vor fi folosite pentru crearea de arme.

Numerosi ufologi considera ca Pamantul le-a fost dat oamenilor in arenda, pana cand nu vor ajunge la nivelul unor stapani cu simtul raspunderii. Daca oamenii nu vor reusi insa sa-si demonstreze capacitatea de a evolua in directia indicata, extraterestrii ii vor distruge pentru a salva “casa”, adica Terra, scrie presa rusa.

Citeste si Un ASTEROID urias se indreapta spre noi. NASA il asteapta

Misterioasa descoperire in Honduras. Sa fie „orasul de aur”?

Descoperire pe Marte: Doua stranii cratere gemene

NASA avertizeaza: Creste riscul de seceta si precipitatii extreme