Channing Tatum se poate lauda cu o musculatura bine cladita, precum si cu o lista intreaga de eroi impecabili si neinfricati intepretati de-a lungul carierei sale cinematografice. In plus, pe langa faptul ca se numara printre cele mai bine platite vedete de la Hollywood, Channing Tatum este considerat si unul dintre cei mai sexy barbati din lume.

Dar, ca orice fiinta umana, are si "neajunsuri". Printre altele, actorul are o fobie putin iesita din comun fata de papusile de portelam. A declarat-o chiar el la emisiunea The Ellen DeGeneres Show, de la NBC.

"Sunt chiar ingrozi de papusile de portelan", a recunoscut vedeta. "Cred ca mi se trage de la o emisiune de televiziune, unde era o papusadin portelan complet posedata. Ma sperie, au ochi adevarati si par reale. Imi imaginez cum, trecand pe langa aceste papusi, traiesti sentimentul ca toate capetele se intorc spre voi tot timpul", a dezvaluit Channing Tatum.

Pentru a-l ajuta sa-si depaseasca aceasta fobie, Ellen DeGeneres a scos doua papusi. Reactia actorului a fost prompta si neobisnuita: s-a facut ghem in coltul fotoliului in care sta. "Nu e corect. Nu vreau sa o iau!", s-a aparat starul din 22 Jump Street.