In respectivele imagini, "vanatorii de Obiecte zburatoare neidentificate" au vazut orase uriase si constructii artificiale. In opinia ufologilor, cei care au facut toate astea au capacitatea de a se adapta si de a exista in conditii vitrege pentru om.

Fotografiile in cauza au fost realizate de sonda Magellan, lansata de NASA in 1989 pentru a strange informatii despre planeta Venus, pe a carei orbita s-a plasat doi ani mai tarziu, in 1990. Dupa patru ani de activitate, aparatul a parasit orbita.

"De-a lungul misiunii sale, sonda spatiala a strans un numar impresionant de folografii, publicate, intr-un final, de NASA. Sunt fotografii  unde pot fi vazute orase, diferite constructii care nu sunt, cu siguranta, opera naturii, dar si alte elemente, al caror aspect demonstreaza influenta unei civilizatii inteligente, care a locuit sau colonizat a doua planeta a Sistemului nostru Solar", a comentat unul dintre ufologi.

Daca ar fi adevarat, inseamna ca extraterestrii sunt in stare sa supravietuiasca pe o planeta unde nu este apa, iar temperatura atinge, la suprafata, chiar 500 de grade Celsius.