Insulele Canare

O destinatie cu soare etern sunt Insulele Canare. În timp ce Europa este acoperită de zăpadă, tremurînd de frig, în insule, temperatura medie este în jurul valorii de 19° C, în zilele friguroase.
Vara, temperatura variază de la 24° C, si poate ajunge cu usurintă până la 30° C.
Noiembrie si aprilie sunt o bună perioadă pentru a vizita insulele.Tarifele scad, temperaturile sunt plăcute, iar zilele însorite te invita la plaja.
Principalele Insule Canare sunt Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote , La Palma, La Gomera, El Hierro, La Graciosa, Alegranza si Montaña Clara.

Egipt

Tara soarelui, Egipt, este o destinatie însorită pe tot parcursul anului.
În timpul lunilor de vară, tara devine foarte uscată si caldă. Coasta mediteraneană si zona Mării Rosii sunt alegerea perfectă pentru lunile de vară, dar si de iarnă. Sezonul de vârf începe din luna octombrie si se incheie în mai.
Temperatura variază între 27° C si 32° C în timpul verii, si între 13° C si 21° C în timpul iernii.
Cel mai bun anotimp pentru a vizita Egiptul este primăvara, atunci când sunt mai putini turisti si preturile mai accesibile.


Thailanda

Nu exista moment in care sa te plangi ca nu este cald si soare in Thailanda. Temperaturile de pe insulă te invită la plajă 365 de zile pe an, și, deși plouă în fiecare zi, în timpul sezonului umed, soarele se întoarce într-o oră după ploaie.
Cel mai bun timp pentru a vizita "tărâmul zâmbetelor" este sezonul uscat, care începe în noiembrie si durează până în martie, când temperatura este în jur de 30° C.
Sezonul ploios începe în luna iulie si se încheie în octombrie, dar nici această perioadă nu este un moment prost pentru a vizita tara, pentru că temperaturile sunt moderate, si la fel sunt si preturile.