Specialistii sunt de parere ca pruncul care se va naste in cursul acestui an va stii aproape tot ce se intampla pretutindeni in lume si va fi intr-atat de destept si maret, incat liderii multor tari ii vor recunoaste superioritatea.

Oamenii de stiinta nu au reusit sa inteleaga insa unde se va produce aceasta adevarata minune. Din profetiile lui Nostradamus reiese clar ca respectivul copil se va ivi pe Pamant in apropierea unui munte de malachit, intr-o regiune rece. Unii cred ca este vorba desre zona Ural, din Rusia, unde recent a fost descoperit un zacamant de malachit.

In alta ordine de idei, astrologul ucrainean Vlad Ross afirma ca Nostradamus a scris despre presedintele rus, Vladimir Putin, ca ar fi reincarnarea lui Ginghis Han, unul dintre cei mai mari cuceritori din toate timpurile: el a pus stapanire pe o mare parte din Asia si a intemeiat Imperiului Mongol. "Spiritul lui Putin este spiritul lui Ginghis Han. Aceasta este profetia lui Nostradamus", a spus expertul ucrainean.

Astrologul a citat de "Centuriile 10, catrenul 72", care suna cam asa: "Anul o mie noua sute nouazeci si noua, luna a saptea, din cer va veni marele Tar al groazei; reintrupandu-l pe marele Tar al mongolilor, va domni fericit inainte si dupa Marte". "Anul 1999 a fost marcat de doua evenimente inspaimantatoare: cutremurul din Turcia si venirea lui Putin la putere. Nostradamus pomeneste de luna a saptea, dar, dupa vechiul calendar, luna august, cand Putin a fost desemnat succesorul lui Eltin, a fost luna a saptea", a explicat Ross.

"Mai mult, planetele lui Ginghis Han coincid cu planetele lui Putin. Iar stilul de a conduce, dorinta de a-i supune pe toti, pretentiile de mare lider sunt trasaturile lui", a adaugat el. "Si nu cred ca se va linisti pana cand nu va provoca al treilea Razboi mondial. Dar anul 2017 este unul foarte potrivit pentru ca Putin sa fie dat jos, sa fie inlaturat", a subliniat astrologul.