Crédit Agricole Bank România şi Euronet Services România, proprietar al celei mai mari reţele de ATM-uri independente din ţară au semnat un acord prin care deţinătorii de carduri Crédit Agricole au posibilitatea de a utiliza cele aproximativ 500 de bancomate Euronet în aceleaşi condiţii financiare ca la bancomatele proprii Crédit Agricole Bank, potrivit unui comunicat al băncii, informeaza agerpres.

Astfel, clienţii Crédit Agricole Bank pot efectua acum în reţeaua de bancomate Euronet tranzacţii de retragere numerar, interogare de sold, eliberare de mini-extrase de cont şi schimbare de PIN. Clienţii pot să facă mai multe tranzacţii concomitente pentru a retrage limita zilnică maximă.

"Pe parcursul ultimilor trei ani, prin sârguinţa şi angajamentul faţă de piaţa românească, Euronet a construit o reţea de ATM-uri partajată eficienta în România. Acest parteneriat cu Crédit Agricole Bank, aduce numărul de participanţi de reţea la un total de opt bănci din România, însemnănd că sute de mii de clienţi ai băncilor locale au acum acces la bancomatele Euronet, în condiţii preferenţiale, lucru care nu a fost valabil pentru aceştia până acum. Un astfel de interes de masă este o dovadă a strategiei noastre de a avea toate băncile din România participante la reţeaua de ATM-uri Euronet", a declarat Dimitris Verikios, Managing Director Regional al Euronet România, în comunicat.

Credit Agricole Bank Romania este noul nume al Emporiki Bank Romania, prezenta pe piaţa românească din 1996.

Reţeaua globală de plată Euronet include 20,863 ATM-uri şi un portofoliu de servicii externalizate de carduri debit şi de credit, care sunt administrate în 47 de ţări; soluţii software de carduri; o reţea de procesare prepaid de aproximativ 67,2000 terminale POS în 308,000 de locaţii comerciale din 34 de ţări şi o reţea de transfer de bani la nivel mondial de aproximativ 246,000 de locaţii care deservesc 138 de ţări. Cu sediul general în Statele Unite ale Americii, Euronet deserveşte clienţi din aproximativ 165 de ţări. Euronet Worldwide este prezentă pe piaţa românească de peste 10 ani.