Noul director de la Transelectrica, Andrei Benghea-Mălăieş, a reuşit o performanţă pe care şi-o doresc zeci de mii de elevi români. Potrivit CV-ului de pe site-ul instituţiei, directorul Transelectrica a obţinut diploma de bacalaureat după ce a terminat facultatea, informeaza Antena 3.

Mai mult, se pare că însuşi Andrei Benghea-Mălăieş s-a votat în funcţia de director, deşi prin lege era obligat să se abţină de la vot. 

Noul director temporar nu vine din partea Ministerului Economiei, care deţine 58% din companie, ci din partea Fondului Proprietatea, care are o participaţie de doar 14% la Transelectrica.

Patru echipe de conducere s-au perindat în ultimul an la Transelectrica, companie cu o cifră de afaceri de aproape 1 miliard de euro. Ultima este condusă de Andrei Benghea-Mălăieş, numit director provizoriu în urmă cu 3 săptămâni.

Prima lui grijă în noua calitate a fost să-şi mărească salariul la peste 18 mii de lei. Contactat de Antena 3, directorul Andrei Benghea-Mălăieş nu a vrut să comenteze informaţiile de pe site.