Cu o experienţă de 14 ani în furnizarea de servicii de leasing operaţional şi management de flote, Ţiriac Operating Lease este o companie 100% antreprenorială, caracterizată prin flexibilitate şi o atenţie specială acordată clienţilor săi. Odată cu schimbarea identităţii vizuale a companiei, clienţii pot accesa o nouă platforma online, www.topl.ro, unde se regăsesc informaţii despre beneficiile serviciilor de leasing operaţional şi pot fi solicitate oferte personalizate, scrie agerpres.

Pentru anul 2017, compania vizează o majorare a cifrei de afaceri cu aproximativ 20% faţă de 2017, până la valoarea de 11 milioane de euro şi administrarea unui număr de 2500 de autovehicule, în creştere cu 20% faţă de anul 2016.

Totodată, Ţiriac Operating Lease îşi propune să se adreseze clienţilor care necesită flote medii spre mici, de 15-20 de autovehicule, cărora să le furnizeze servicii personalizate şi flexibile pentru optimizarea afacerilor acestora.

În strânsă colaborare cu celelalte companii din cadrul Grupului Ţiriac - importatori şi dealeri auto, companii de asigurări, service-uri autorizate -, Ţiriac Operating Lease dispune de cele mai bune condiţii comerciale, atât pentru achiziţia de maşini noi, cât şi pentru întreţinerea acestora, toate acestea oferind posibilitatea companiei de a pune la dispoziţia clienţilor produse şi servicii eficiente la costuri minime.