Potrivit site-ului TMZ, Melanie este cea care a depus cererea de divort. In documentele judiciare consultate de TMZ, actrita isi justifica hotararea prin "dificultati insurmontabile".

"Cine mai crede in casatorie si de ce", intreaba Melanie Griffith pe contul ei de Twitter, invitandu-i pe abonati la o dezbatere pe aceasta tema. La cei 56 de ani ai sai si dupa patru casnicii esuate, actrita are motiva de dezamagire. E adevarat, de doua ori a fost maritata cu acelasi barbatul, Don Johnson (in 1976, apoi din 1989 pana in 1996). Iar din mariajul cu Steven Bauer (1982-1987) a rezultat un fiu, Alexander.

Melanie si Antonie s-au intalnit in 1995, pe platoul de filmare, amandoi jucand in Two Much, de Fernando Trueba. La acea data, eroul din Masca lui Zorro era casatorit cu Ana Leza, de care s-a grabit insa sa divorteze in aprilie 1996, dupa 9 ani de casnicie.

O luna mai tarziu, la 14 mai 1996, Melanie si Antonio isi unesc destinele in cadrul unei ceremonii discrete. Stella, care va inplini curand 18 ani, este fructul dragostei celor doua vedete.