Luni, Ben Affleck şi Jennifer Garner au marcat 10 ani de casnicie. Marti, cei doi au anuntat ca divorteaza. In cetatea filmului american, zvonuri legate de problemele aparute in viata unuia dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywook circulă de luni de zile.

Nu se stie care este motivul acestei despartiri, cele doua vedete incercand, in ultimul timp, sa depaseasca momenul de dificultate. Dar, "după o analiză atentă, am luat decizia dificilă de a divorţa", au declarat Ben si Jennifer, care au trei copii: Violet, 9 ani, Serafina, 6 ani şi Samuel, 3 ani.

"Mergem înainte cu dragoste şi prietenie unul pentru altul şi cu un angajament de a fi amândoi părinţi ai copiilor noştri, rugându-vă să respectaţi intimitatea pentru viaţa privată în această perioadă dificilă", a adăugat cuplul.

"Acesta va fi singurul nostru comentariu cu privire la problema de ordin privat şi familial. Va mulţumim pentru înţelegere", se spune în finalul comunicatului.

Ben Affleck, în vârstă de 42 de ani şi Jennifer Garner, 43 de ani s-au întâlnit în anul 2003 pe platourile de filmare pentru producţia "Daredevil". Ei s-au căsătorit doi ani mai târziu.