Heard a intentat divorţ la un tribunal din Los Angeles, potrivit documentelor publicate de site-ul dedicat celebrităţilor TMZ. In plus, actrita a făcut demersurile necesare in vederea obţinerii unei pensii alimentare de la Depp, cu 22 de ani mai în vârstă.

Solicitarea lui Heard a fost înaintată la două zile după moartea lui Betty Sue Palmer, mama lui Johnny Depp. Revista People, care a intrat, la rândul său, in posesia unei copii a cererii de divorţ, a precizat că artista a invocat "diferenţe ireconciliabile".

Cei doi actori, care nu au copii împreună, s-au aflat în centrul unui scandal care a fascinat Australia mai multe luni de zile, după ce au fost reţinuţi pentru introducerea ilegală a celor doi câini ai cuplului pe teritoriul australian.

Heard a fost acuzată ca i-a adus ilegal pe terrierii Pistol şi Boo în această ţară, în timpul unei vizite facuta anul trecut alături de Depp în Queensland, unde actorul filma ultima parte a lungmetrajului "Piraţii din Caraibe", "Dead men Tell no Tales".

La acea data, Barnaby Joyce, ministrul australian al agriculturii, a ameninţat cu eutanasierea câinilor dacă aceştia nu sunt trimişi înapoi în Statele Unite.
Actriţa de 30 de ani a pledat vinovată luna trecută pentru falsificarea documentelor de transport ale câinilor şi a primit o amendă de 1.000 de dolari australieni (685 euro), precizeaza agerpres.