Societatea, copiata dupa modelul bancilor de investitii anglo-saxone, este prezenta in gestiunea de active, capital de risc, asigurari si intermedieri financiare. In martie, ea si-a facut intrarea la Bursa din Paris, unde este valorizata la 50,24 milioane de euro. Thierry Leyne mizeaza pe o „vgiziunea globala” si pe „experienta unica” a fostului ministru francez al economiei si fost patron al FMI.

Grupul numara aproape 100 de colaboratori, raspanditi in sase tari (Luxemburg, Belgia, Monaco, Israel, Elvetia si Romania). Fostul prezidentiabil socialist cumuleaza deja mai multe responsabilitati: la mijlocul lunii septembrie, el a acceptat sa fie consilier al guvernului sarb pentru o perioada de trei ani. E adevarat, nu va fi remunerat, cel putin asa se afirma la nivel oficial, dar va ajuta statul sa iasa din marasmul economic.

In iulie, DSK a fost numit membru in consiliul de supraveghere a doua institutii financiare din Rusia, cu capital majoritar de stat. Cateva zile mai tarziu, judecatorii francezi au decis ca DSK sa fie rechemat in instanta pentru „proxenetism agravat” in afacerea Carlton.